Læs 2 vigtige blogindlæg – inden dit valg af lamper

Du får stor glæde, inspiration og nyttig viden, når du starter med at læse 2 af mine (mange) blogindlæg igennem, som giver dig de bedste forudsætninger i valg af de helt rigtige lamper til netop DIN ejendom.
Det gør også processen endnu lettere for mig, for så kan vi SAMMEN finde de rette lamper til dig.
Jeg er helt sikker på, at du forstår det hele meget bedre, når du har læst indlæggene igennem 🙂

Du kan, i første omgang, starte med at læse dette blogindlæg:

Skal jeg hjælpe dig med det rigtige valg af lamper?

Er du endnu mere nysgerrig på processen, så har jeg også skrevet dette blogindlæg:

Det er din stil – og ikke min

Kobberlamper hos Salmonstreet. Hos boligstylist, stylist, designer, iværksætter, influencer mm. Trine Frøstrup Darré og håndværker og komiker Anders Nielsen kan du komme med på deres fantastiske rejse og opleve en total forvandling af deres gamle præstebolig i Valby. Find Salmonstreet på Instagram og Facebook.

God læselyst 🙂

Fik du den viden du havde brug for, inden du vælger lamper?

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Du er velkommen til kontakte mig ved at skrive eller ringe.

De bedste hilsner
Vibeke

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *