Kendte steder

Kendte steder, hvor du finder vores klassiske lamper

Klassiske Lamper har igennem årene bidraget med hyggelig stemning rundt omkring i landet, f.eks. finder du italiensk stemning med alle vores klassiske lamper i hele Lalandia Billund, ligeledes på Korsbæk på Bakken, Djurs Sommerland, Det Ny Teater, film, og populære danske TV serier m.m.

På Bakken i Dyrehaven er Matadors Korsbæk på Bakken udsmykket med rigtig mange væglamper og standerlamper fra Klassiske Lamper.

Lalandia i Billund har den helt rigtige sydlandske stemning med alle Klassiske Lampers forskellige væglamper, standerlamper, sokkellamper og hængelamper i kæder.

  • Lalandia Billund
  • Lalandia Billund

Elvis Presleys Memphis Mansion i Randers har fået specialdesignet standerlamper.

I musicalen ’Singing in the rain’ på Det Ny Teater, hjalp Klassiske Lamper teatret med at finde den næsten identiske klassiske standerlampe, som Gene Kelly svingede sig i engang.

Djurs Sommerland åbnede Danmarks største forlystelsessted/Europas største watercoaster, ‘Skatteøen’, og Klassiske Lamper har leveret lamper i caribisk/pirat stil.

Klassiske lamper fra musicalen ‘Les Misérable’ på Det Ny Teater.

Herregården ‘Hestlund’ har 140 forskellige krydderurter, som fra klostertiden, omgivet af Klassiske Lampers standerlamper, væglamper, postkasse og kontorskilt.

Sonnerupgaard Gods har smukt lavet gode parkeringsforhold med Klassiske Lampers standerlamper og parkeringspullerter, standerlampe med skilte og vejvisere, som byder gæster velkommen til bryllupper og større begivenheder.

I serien ‘Krøniken’ har Klassiske Lamper leveret et solur til direktøren Kaj Holger (spilles af: Waage Sandø), som han modtog i gave af personalet på Bella i anledningen af hans 50 års fødselsdag.

I serien ‘Lærkevej’ stod der en standerlampe fra Klassiske Lamper i baghaven hos de tre søskende.

I Lars von Triers film ‘Melancolia’ har Klassiske Lamper leveret kobbervæglamper til slottet Tjolöholm i Sverige, hvor filmen blev optaget. I hovedrollerne er Kirsten Dunst og Kiefer Sutherland.

Klassiske Lampers busreklame har kørt rundt i det Syd- og Vestsjællandske.

busreklame

Klassiske Lampers tv-reklame vist på DK4