Kendte steder

Kendte steder, hvor du finder vores klassiske lamper

Klassiske Lamper har igennem årene bidraget med hyggelig stemning rundt omkring i landet, f.eks. finder du italiensk stemning med alle vores klassiske lamper i hele Lalandia Billund, og ligeledes overalt på Korsbæk på Bakken, Djurs Sommerland, Det Ny Teater, film og populære danske TV-serier, caféer, Elvis Presleys Memphis Mansion, Det Kongelig Teater Balletskolen i Odense, Skovtårnet Cap Adventure, Boltinggård Gods, Sonnerupgård Gods, Vognserup Gods, Kongsdal Gods, Bjergbygård Gods, Herregården Hestlund, Dallund Slot, Lundgaard, Brønnums Hus på Kgs. Nytorv, Ryttergården Hjerl Hede, Traktørstedet Højeruplund på Stevns Klint, Dragør Fort, Hopballe Mølle, Den gamle købmandsgård Oluf I. Jensen’s Gaard i Køge, Plums Købmandsgård i Assens m.fl.

På Bakken i Dyrehaven er Matadors Korsbæk på Bakken udsmykket med rigtig mange væglamper og standerlamper fra Klassiske Lamper.

På smukke, romantiske, klassiske, herskabelige og hyggelige Boltinggård Gods ved Ringe på Fyn har vi stort set leveret alle lamper – og alle slags lamper.

De store firkantede lamper på klassiske herskabelige Bjergbygård Gods ved Mørkøv er 110 cm høje, og alligevel syner de slet ikke så overvældende – men smukt på godset.

På romantiske og herskabelige Dallund Slot ved Søndersø på Fyn ser du rigtige mange standerlamper rundt i det store parkanlæg.

Min bedste veninde, Birgit (til højre) og jeg, Vibeke, da vi var på besøg på slottet, for at levere flere standerlamper, og samtidig fik vi også en meget fin rundvisning.

Lalandia i Billund har den helt rigtige sydlandske stemning med alle Klassiske Lampers forskellige væglamper, standerlamper, sokkellamper og hængelamper i kæder.

Lalandia Billund

Elvis Presleys Memphis Mansion i Randers har fået specialdesignet standerlamper.

Museet Memphis Mansion i Randers

Skovtårnet Cap Adventure, Skovtårnsvej 1, 4686 Rønnede har vores kobber væglamper hængende rundt på alle bygningerne. De store kobberlamper

De mindre kobberlamper

Familieudflugt med datter og svigersøn til Skovtårnet.

Vognesrup Gods ved Regstrup på Midtsjælland.

Lundgaard ved Løgstør

Standerlamper og kæmpe lamper ved porten Kongsdals Gods ved Mørkøv.

Overgaard Gods ved Havndal i Nordjylland ser du også rigtig mange af vores store støbejernsstanderlamper og flere forskellige størrelser kobber væglamper.

Kobber væglampe.

Samme kobberlampe, som hængende model over den smukke gamle bue.

Kobberlamper er lige præcis de lamper du får at se på Sorø Store Ladegård, som du allerede bliver budt velkommen af, her som sokkellamper på den overdådige port, indtil den lange lindeallé. Du ser også bronze downlights på de yderste sokler.

Samme kobberlamper på hovedbygningen og på avlsbygningerne.

Vi havde den skønneste ferie i juli måned 2023 på Samsø, med 2 overnatninger på Ballen Badehotel.
Vi kan på det varmeste anbefale, både øen og badehotellet. Første gang vi leverede kobberlamper til hotellet, er helt tilbage i år 2000, og derfra løbende leveringer.

Da vi var på Samsø, besøgte vi også en anden af vores søde kunder, som ejer The Morgan Garage. Det er et besøg værd, at se museet og udstillingen med de mange gamle Morgan veteranbiler med en masse tilbehør. Og nu du er i den lille hyggelige landsby Besser, så besøg også Søster Sidevind – og få Samsøs bedst kåret kartoffelmad m.m. – begge dele et besøg værd.

Store kobberlamperDet Kongelige Teater Balletskolen i Odense.

I musicalen ’Singing in the rain’ på Det Ny Teater, hjalp Klassiske Lamper teatret med at finde den næsten identiske klassiske standerlampe, som Gene Kelly svingede sig i engang.

Café Caramel på Schweizerpladsen i Slagelse ser du de eksklusive cafélamper Palazzo i bronze og kobber. Et godt spisested, og et sted vi personligt tit vælger.

I idylliske Præstøs hovedgade finder du Café Antonii, som også har hyggelamper/murlamper imellem vinduerne.

I smukke omgivelser på Sydfyn mellem Falsled og Faaborg finder du Steensgaard Gods, og i en kæmpe og meget smuk træbygning ligger Steensgaard Madhus omgivet af godsets arealer, og der kan du virkelig nyde gourmetmad. Læs herom i linket ovenover. Klassiske Lamper har leveret alle de indendørs lamper i restauranten. Eksklusive bronzelamper i kæde.

Industrielle hængelamper i kæde med syltetøjsglas – og små industrielle væglamper langs væggene.

I den gamle købmandsgård Oluf I. Jensen’s Gaard i Køge er der utroligt hyggeligt og originalt. Her kan du læse lidt om historien bag denne gård. På billedet herunder ser du Byens Vinhus – som ligger på begge sider af gården, med vinhandel og udskænkning. Hele vejen rundt i gården ser du kobberlamper fra Klassiske Lamper.

Her ser du Restaurant Christians Minde – Også i den gamle købmandsgård Oluf I. Jensen’s Gaard i Køge.

Plums Købmandsgård i Assens. Du vil se masser af standerlamper og væglamper i og udenfor gården.

Denne lokation er blevet brugt i følgende film:
Fra den gamle købmandsgaard (1951) og Der kommer en dag (2016)

De samme danske film er blevet optaget her i Plums Købmandsgård i Assens.

Djurs Sommerland åbnede Danmarks største forlystelsessted/Europas største watercoaster, ‘Skatteøen’, og Klassiske Lamper har leveret lamper i caribisk/pirat stil.

Klassiske lamper fra musicalen ‘Les Misérable’ på Det Ny Teater.

Herregården Store Hestlund har 140 forskellige krydderurter, som fra klostertiden, omgivet af Klassiske Lampers standerlamper, væglamper, postkasse og kontorskilt.

Sonnerupgaard Gods har smukt lavet gode parkeringsforhold med Klassiske Lampers standerlamper og parkeringspullerter, standerlamper med skilte og vejvisere, som byder gæster velkommen til bryllupper og større begivenheder.

I serien ‘Krøniken’ har Klassiske Lamper leveret et solur til direktøren Kaj Holger (spilles af: Waage Sandø), som han modtog i gave af personalet på Bella i anledningen af hans 50 års fødselsdag.

I serien ‘Lærkevej’ stod der en standerlampe fra Klassiske Lamper i baghaven hos de tre søskende.

I Lars von Triers film ‘Melancolia’ har Klassiske Lamper leveret kobbervæglamper til slottet Tjolöholm i Sverige, hvor filmen blev optaget. I hovedrollerne er Kirsten Dunst og Kiefer Sutherland.

Iben Hjejle (Dicte) og Dar Salim (Bo) giftes i krimiserien Dicte – i Åbyhøj Kirke. Både de 2 store firkantede lamper på billedet og 3 andre mindre firkantede lamper, rundt om kirken.

Ved siden af Det Kgl. Teater på Kgs. Nytorv ligger Brønnums Hus, som nu er en cocktail bar. I mere end 125 år indeholdt stueetagen Café Brønnum, et etablissement populært blandt skuespillere fra Det Kongelige Teater og andre kunstnere. Læs hele historien om Brønnums Hus. Alle lamperne har vi fået specieldesignet, helt efter forskrifterne.

Traktørstedet Højeruplund på Stevns Klint kan du se en masse af vores lamper. Stedet er kendt for god dansk mad, og holder mange bryllupper, også for mange udenlandske par, som har svært ved at blive gift i deres hjemland, da den berømte Højerup Kirke ligger lige ved siden af. Kirken er bygget 1912-1913 til erstatning for den gamle Højerup Kirke, som var bygget så yderligt på Stevns Klint, at den måtte opgives på grund af faren for nedstyrtning. 

restaurant Skyttegården på Hjerl Hede vil du se flere af os lamper, bl.a. standerlamper (her var vi bare for at levere lamperne, og de var først ved at gøre klar til sæsonåbning).

Dragør Fort – de store lamper er sammensæt-selv-lamper og er ca. 125 cm høje.

Hopballe Mølle Besøg deres fantastiske gårdbutik eller deres hyggelige restaurant. 
Her vil nærvær, tradition og oplevelser danne rammen for dit besøg i deres
smukke lokaler lige ned til Vejle å. Kobberlamperne ved gårdbutikken er 115 cm høje. Du møder også standerlamper på parkeringspladsen.

Klassiske Lampers busreklame har kørt rundt i det Syd- og Vestsjællandske.

busreklame

Klassiske Lampers tv-reklame vist på DK4