Sortiment

Lamperne er kopier af originaler verden over, som forestilles smukt placeret på slotte, herregårde, bondegårde, stalde, langs en allé, igennem en hovedgade, i en gårdhave eller, som romantisk belysning ved en butik eller restauration, på alle størrelser huse i klassisk stil, som patriciervillaer og bindingsværkshuse.

Som en helhed til hus og have indeholder sortimentet også vandfontæner, vandposte og vandhaner med messing blandingsbatteri, solure, fuglebade, foderfuglehus, mange forskellige postkasser, hængende eller på fod, søjlepostkasser, store facade/reklameskilte – flere små skilte til f.eks. husnummer/værelsesnummer, alm. husnumre, hestehovedlampe på sokkel, hestehoved væglampe, hestehoved til grimer/hovedtøj og vægudsmykninger.

De runde lamper med kobberhætter er med plexiglas, og alle modellerne fås også med rigtigt glas, på nær den helt store K1. De kantede lamper er med almindeligt klart glas. Du kan frit vælge imellem alle vægbeslag og lampehoveder. Ligeledes kan du også frit vælge imellem standere og lampehoveder, så du derved har uanede muligheder – se under sammensæt selv.