35 års erfaring og rådgivning

På proprietærgården, Grønhøjgård, syd for Slagelse, besøger du vores 250 m2 store showroom med Danmarks største udvalg af udendørs- og indendørsbelysning.

Vores udendørs stemningsfyldte omgivelser giver lige så godt et indtryk af de mange forskellige udendørslamper, så vi sammen kan finde den helt rette model og størrelse til netop din ejendom. I showroomet finder du lige så mange klassiske indendørslamper.

Klassiske Lamper har over 35 års erfaring og ekspertise at tilbyde dig.
Jeg, Vibeke, er udlært blomsterdekoratør hos Kgl. Hofleverandør Erik Bering og med sans for romantik og nostalgi, og med et ‘godt øje’ for indretning og harmoni, er salget af de udsøgte smukke lamper blevet en hjertesag. Jens er agrarøkonom – landmand. Vibeke arbejder med alt det kreative, showroom, webshop, Social Media og kontorarbejde. Jens hjælper til med alt det fysiske og det praktiske. Forsendelser klarer vi sammen. Specielt ved fremvisninger er vi et super godt team. Vi er utrolig gode til at supplere hinanden, og vi har hver vores forcer, og ting vi er gode til. Det er et privilegium. Det er med glæde og stor interesse, at vi hjælper og vejleder dig, som kunde, med valg af den rigtige model og den rigtige størrelse, så lamperne passer til netop dit hus og dine omgivelser.

Profilbilleder og brandfilm af Stephanie Louisa Film & Foto