Farver

Du kan vælge mellem 3 farver

  • Klassisk mørkegrøn
  • Sort
  • Antracitgrå

Standardfarven klassisk mørkegrøn er en meget almindelig farve i Holland, Belgien og England. Går du ‘all in’ på det ægte klassiske nostalgiske udtryk, så er det den klassiske mørkegrønne, du vælger.
Klassisk mørkegrøn ser næsten sort ud på få meters afstand, og giver et harmonisk og blødt skær til de varme røde eller gule mursten, de varme røde tegltage, eller hvis du placerer havelamper og standerlamper omkring alt det grønne i naturen.

Den sorte farve er en anelse mere mat, i forhold til den klassiske mørkegrønne, og den sorte kan også fremstå lidt mere skarp og hård i udtrykket. Holder du de 2 farver op imod hinanden, så kan du alligevel tydeligt se forskel. Den sorte er også stilren og klassisk, f.eks. på patriciervillaen.
Sort anbefales specielt til huse med sortglaserede tegl eller sort sokkel. Sort foretrækkes også, fordi det er den gængse farve på f.eks. jerngitter eller jernporte. Er du bare til sort, uanset farverne på dit hus, så er det selvfølgelig den sorte, du vælger.

Antracitgrå kan bruges, hvis du foretrækker de kølige gråtoner, gråt i gråt, f.eks. sammen med zink, som ses på kviste, udhæng eller overdækkede terrasser. For at gøre dit farvevalg mere nytænkende og farverig, kan du måske forestille dig den grå sammen med en anden farve efter eget valg, så dit hus får et nyt tvist og et nyt anderledes iøjnefaldende look.

Ligeledes gælder det for de to andre farver. Trenden er, at vi ikke skal være bange for spændende nye farvesammensætninger.

Se her billede af alle tre farver, så du bedre kan danne dig et indtryk af farvemulighederne: