Fremvisning

Har du brug for at få fremvist lamper på netop din ejendom?

Det kan være så stor en opgave og så svær en beslutning at skulle vælge de helt rigtige lamper, og specielt hvis din ejendom skal have mange forskellige typer lamper og selvfølgelig også forskellige størrelser af lamper. Derfor tilbyder vi at komme ud til dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning til netop din ejendom. Læs nedenfor.

Inden vi besøger dig, så skal vi sammen finde ud af, hvilken stil du foretrækker, så vi har en nogenlunde idé om, hvilke lamper vi skal have med og fremvise.

Først vil jeg bede dig om at læse nogle af mine blogindlæg grundigt igennem, som helt sikkert vil få dig på sporet af din personlige smag, og dernæst giver du mig de informationer jeg behøver ud fra blogindlæggene, inden bilen pakkes med et udvalg af lamper.

Læs videre længere nede.

Her er et klassisk eksempel på, at den hængende lampe over hoveddøren (som er alt for lille i forhold til huset), bliver skiftet ud med 2 meget større på hver side af hoveddøren i gavlen – ville bare lige vise dig pointen med den alt for lille hængelampe over døren.

Der skal vidst noget af en opgradering til – i forhold til de gamle lamper.

Håber du, i første omgang, vil gøre det lille stykke hjemmearbejde, som jeg beder dig om, så du får tænkt din personlige stil nøje igennem.

Om du er til:

  • Det krummelurede og nostalgiske
  • Det overdådige med store krøller, detaljer og finurligheder
  • Det klassiske, men nedtonet og mere enkle
  • Det meget enkle
  • Det runde og romantiske med kobbertop
  • Det sekskantede
  • Det firkantede

Nu har du fået en lille ledetråd i dét du bl.a. skal læse om i blogindlæggene.

I de fleste tilfælde kan valg af lamper sagtens klares med billeder og mål, som du mailer til mig, og som vi får en dialog om – eller hvis du besøger vores 250 m2 store showroom, og hvor du ligeledes har billeder og mål med.

Er omfanget i den størrelsesorden, så det vil give god mening, for både dig og os, at vi besøger dig, og vi skønner, at opgaven klares bedst muligt med en fremvisning på netop din ejendom, og det ikke kan nøjes med billeder, så er vi friske på at lave en aftale med dig, på et tidspunkt, hvor vi alligevel er på planlagt tur rundt i Nordsjælland, på Fyn og/eller i Jylland med andre fremvisninger og leveringer.

De bedste hilsner og måske på gensyn

Jens & Vibeke

1 kommentar “Fremvisning”

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *