Byggeudstilling i Middelfart

Du kan også besøge Danmarks største byggeudstilling

Få inspiration til dit byggeprojekt i den 28.000 m² store udstilling – inde og ude.

Har du planer om at bygge om, bygge nyt eller renovere – og er nye lamper også en del af dit nye byggeprojekt, så kan du besøge Byggecentrum Middelfart, som er Danmarks største permanente byggeudstilling – og hvor vi derfor også har permanent udendørs udstilling.

I Byggecentrum er der åbent alle dage og weekender fra kl. 10-17.

Her finder du Byggecentrum: Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart.

Mail: post@huset-middelfart.dk Tlf: +45 70 12 36 00

Byggecentrum besøges årligt af mere end 80.000 boligejere fra hele landet. Danmarks største permanente byggeudstilling ligger midt i Danmark – både centralt for dig, der kommer fra Jylland og fra Sjælland. Der er gratis adgang.

Du kan booke tid til gratis bygge- eller badrådgivning i Byggecentrum.

På udstillingen i Middelfart kan du starte med at få et lille indtryk af vores sortiment, og så er du selvfølgelig også altid velkommen i vores 250 m2 store showroom ved Slagelse, hvis du skulle komme vejen forbi, hvor vi selvfølgelig har et kæmpe udvalg. Vi er dog sjældent personligt på udstillingen i Middelfart, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe, eller læse de mange andre blogindlæg igennem, som inspiration og som vejledning til dit valg af de helt rigtige lamper til netop din ejendom. Og så finder vi, som altid, ud af det – sammen.

Velkommen til enten udstillingen i Middelfart eller vores showroom Slagelse.

De bedste hilsner

Vibeke & Jens

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *