Boligindretning

Din boligindretning indenfor i dit hjem kan sagtens afspejle dit valg af lamper

Hvis du har et klassisk hus, men indenfor har du rene linjer, skarpe kanter, hårde hvidevarer i stål, kun få pyntegenstande, stilrent, enkelt, så ser jeg tit, at det bliver de firkantede lamper, der vælges:

Er din indretning fuld af bløde ting, romantik, køkkenskabe med fyldningslåger, antikke møbler, så kan dit valg af lamper som godt være:

Har du så også masser af pyntegenstande, så vælger du nok også:

  • de runde kobberlamper MED kroner – for du kan ikke få nok af nips og pynt, og du vil gerne give lamperne et ekstra majestætisk look med kronerne, og gi’ den max gas.

Og så er der dig, som har lidt af begge dele i din indretning; gammelt og nyt blandet sammen, stilrent med en touch af nostalgi. Dit lampevalg kan du så måske finde i din tøjstil fra tidligere indlæg. Vores tøjstil afspejler tit også vores boligindretning. Når din indretningsstil er et mix af nyt og gammelt, kan dit lampevalg være ‘frit valg på alle hylder’, hvis du ikke lige har en bestemt tøjstil, du kalder din. Vi taler os frem til det rigtige valg.

Ikke alle par er enige om valg af lamper, og jeg oplever tit, at der skal et kompromis til, men det ender altid med et godt valg, så begge parter bliver tilfredse. Det kan godt være lidt af en ‘boksekamp’ at nå til enighed (sagt med glimt i øjet), og det glæder mig samtidig, at begge parter synes, at lampevalget, er en vigtig del for husets sjæl og identitet. Når vi har været omkring boligindretning (og måske tøjstil), så nærmer vi os det rigtige valg:

  • Du husker firkantede lamper fra en bondegårdsferie som barn, og forbinder derfor de firkantede lamper med hygge og nostalgi fra tidernes morgen.
  • Din partner kan bedst lide kobberlamperne, for de passer netop til husets stil og øvrige indretning.
  • Jeres datter husker en ferie i Frankrig, hvor lamperne var sekskantede.

– og hvad skal I så vælge? Dét er et kompromis, som vi skal tale os frem til.

Det er mit hjerteblod at hjælpe jer til det rette valg.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *