Nedtone eller fremhæve

Om du nedtoner eller fremhæver din ejendom med valg af lamper

Din ejendom kan være fuld af detaljer med karnapper, kviste, frontspids, udspring af mursten, ornamenter eller skodder omkring døre og vinduer.

I den forbindelse vil du måske synes, at det vil være en god idé at fremhæve ejendommens mange detaljer ved at vælge lamper, som også er fyldt med detaljer, krummelurer og kroner. Det vil være det rigtige valg for dig, hvis du i forvejen er vild med de mange detaljer, som fuldender husets nostalgiske stil.

Er du mere til det enkle, i din tøjstil og i din øvrige indretning (læs tidligere indlæg), og alligevel er glad for dit hus med de mange detaljer, fordi det er dit hus og det er her du har dit hjerte, så er valget af mere enkle lamper, lige så rigtigt for dig. Der er ingen regel for om du fremhæver eller nedtoner dit hus med dit valg af lamper.

  • Det handler om DIN smag. 

Er din ejendom meget enkel med få detaljer, så kan du her også enten fremhæve og nedtone dit hus med DIT valg af lamper. Det enkle hus, kan sagtens blive påført flere detaljer og krummelurer, dog inden for rimelighedens grænser selvfølgelig. Det enkle hus kan selvklart også bære enkle lamper, så du holder stilen ren.

  • Det handler om DIN smag.

Jeg vil dog alligevel altid være behjælpelig med at skubbe grænserne en smule, hvis jeg føler det tjener dig og dit valg bedst. I den forbindelse, handler det i større grad om de rigtige lampestørrelser, end, hvorvidt lamperne er enkle eller med krummelurer. Dog vil jeg sige, at der ikke er langt fra det elegante look til det total kitschede. Hårfin balance.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *