Tøjstil og lampevalg

For mange år siden begyndte jeg så småt at lægge mærke til en lighed mellem valg af lamper og mine kunders personlige stil

Der er mange nuancer i vores tøjstil, og vi ved også godt, at vi den ene dag kan være til det ene, og den næste dag, til noget helt andet, men vi er ikke *enten til helt sort tøj den ene dag, og så til blomstret og romantisk den næste dag.

Giver det mening?

Når vi varierer i vores tøjstil, så hænger det ofte sammen med vores humør, og hvad dagen nu byder på, og det skal der også være plads til. Afslappet tøj den ene dag på en fridag, og den næste dag, har vi tøj på, der udstråler vores position og profession.

Kan du, lige som jeg, godt lide romantisk tøj?

  • Så vælger du nok de runde kobberlamper, som har en blødhed over sig, med det romantiske look.
  • Og er du ligeledes til nipsting og pynteting, så vælger du nok også kroner på lamperne.

Er du til det meget klassiske look med et strejf af blødhed, så kan du også meget vel vælge det romantiske og bløde og runde og pyntede ifht. lampevalg.

Er din tøjstil skarp, med kant, stilrent og måske ovenikøbet yderst klassisk, så kan lampevalget godt være

Klassisk tøjstil kan, som skrevet, også meget vel afspejle de romantiske runde lamper med krummelurer. Den vurdering kan godt være lidt svær, men du ved bedst om du er til det bløde runde eller det mere kantede i din klassiske tøjstil, og det kan afspejle dit valg af lamper.

Hvis du har mange smykker på, og godt kan lide at pynte dig, så kan det meget vel tænkes, at du vælger:

– Mht. til smykker, så er det også meget forskelligt, for der kan være stor forskel på smykkevalg ifht. lampevalg:

  • Nogle smykker er enkle, kantet og stilrene. Så kan det være du vælger enkle lamper eller enkle beslag, men alligevel med klassiske lampehoveder.
  • Nogle smykker er pompøse og fulde af farver, diamanter og ædelsten. Så skal der være masser af krummelurer på beslaget og næsten helt sikkert også kroner på lampehovederne.

Er du til udpræget sort tøj, så kan det godt være du vælger:

Din tøjstil kan selvfølgelig ikke kun afspejles efter vores første møde, for du kan jo være i:

  • ‘før-fest-tøj’
  • ‘efter-arbejde-tøj’
  • ‘efter-havearbejde-tøj’
  • ‘ferie-fridag-tøj’

– men alligevel kan der, efter mine mange års iagttagelser, godt drages paralleller med dit valg af lamper. Interessant og spændende, ikke?

Nu håber jeg virkelig ikke du tager tøj på, så du passer til de lamper du i forvejen havde udtænkt dig, for jeg kan sørme også være helt ved siden af…MEEENNN…noget stemmer tit og ofte 😉

Jeg syntes bare, at du skal tænke over, hvordan din tøjstil generelt er, så du måske bedre selv kan komme tættere på dit lampevalg til netop din bolig? 

*Jeg er på ingen måde tøjekspert – men jeg håber du kan bruge mine iagttagelser, og at det, trods alt, kan give dig noget at tænke over. Se allersidste billede og kommentar.

Dbh. Vibeke

Den udsmykkede sekskantede lampe med krone

Den udsmykkede bløde runde lampe med krone

De stilrene enkle lamper

De eksklusive bløde, runde, klassiske og krummelurede bronzelamper

Den mere enkle og firkantede og klassiske sokkellampe

Bradford havelampe

Den mere enkle og firkantede væglampe med det nyklassiske snoede beslag

2 stk Mijdrecht XL

Den forkromede og sorte væglampe, som f.eks. også kan have et mere enkelt beslag

Her nedenfor ser du en af mine skønne kunder. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, i samme sekund vi mødtes, at for hende var der tale om store lamper og selvfølgelig skulle der også kroner på alle lamperne – uden undtagelse. Når du går ‘all in’ på smykker og pynt, så er der meget stor sandsynlighed for, at din bolig skal have samme tur. Giver min pointe og iagttagelser mening?

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *