Velkommen til bloggen

Rigtig hjertelig velkommen til bloggen

Med min nye blog vil jeg løbende komme med guldkorn, som kan hjælpe dig til det rette køb af lamper.

Det er ikke uden grund, at jeg siger til mine kunder (og til dig), at der er rigtigt meget jeg ikke kan finde ud af, men lige mht. lamper og lampevalg, så er jeg her klart på hjemmebane – i skrivende stund med 28 års erfaring. Det er den dejligste følelse at kunne guide og vejlede dig til det helt rigtige valg af størrelser og modeller, så lamperne passer perfekt til din ejendom.

EN STOR PASSION FRA MIN SIDE

Jeg føler, at det sætter prikken over i’et, når lamperne bliver sat op, og giver den rette stemning, nostalgi, hygge og stil.
Jeg håber du vil benytte dig af mine mange års erfaringer. Er du i tvivl er du velkommen til at:

De bedste hilsner og endnu engang hjertelig velkommen

Vibeke (Gundersen)

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *