Kobberlamper – patineret kontra skinnende

Når vi er ude hos nye kunder på fremvisning, og vi viser kobberlamperne, synes vi, at de skinnende kobberlamper godt kan se en lille smule større ud, rent visuelt, kontra kobberlampen, som er patineret.

Jeg synes lige du skal se og bedømme selv, hvad vi mener. De skinnende kobberlamper ser næsten for ‘fine’ ud lige, når du får dem op at hænge (eller når vi fremviser dem), og så snart kobberet bliver brunt og patineret, synes vi, at der sker en lille ændring. Hvad synes du?

Kobberet patinerer hurtigt, og bliver først brunt, allerede efter en måneds tid, og senere irrer de. Se her vejledning og inspiration til, hvordan du får kobberet til at irre hurtigt – Irret kobber.

De bedste hilsner
Vibeke

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *