Specielle toppe

Hvis du ikke er til ‘mølkugler’ og den rene nostalgi…

De runde kobberlamper er dog stadig de mest solgte lamper af alle, som langsomt patinerer naturligt, og er til dig, der er vild med naturfarver, som kobberet jo er. Først bliver de hurtigt brune, og senere irrer de.

Se patineringen.

De forkromede eller lakerede toppe er måske til dig, der stadig gerne vil have det klassiske look til din klassiske ejendom, uden, at det behøver at være ren nostalgi og ‘mølkugler’, men gerne vil have opgraderet lamperne til en mellemting mellem det klassiske og det nyklassiske.

Flere og flere får bygget i nyklassisk stil, og mange igennem f.eks. Huscompagniet eller Lind & Risør (mangler desværre billeder, men nedenfor er der andre inspirationsbilleder).

Husene kan være en nyfortolkning af det klassiske, f.eks uden den klassiske høje sokkel, men hvor terrassedørene går helt til jord, sådan lidt a la parcelhuse, men bare i større og eksklusiv nyfortolket udgave og stil.

Mine kunder vælger lamper enten med sortlakeret top eller forkromet top til den nyklassiske ejendom.

De forkromede toppe passer måske til dig, der har zinkkviste, stålgitre og porte, og godt kan lide gråt i gråt, og de køligere nuancer.

De sortlakerede toppe er til dig, der bare er til sort, og som f.eks. har patriciervillaen, hvor de sortlakerede toppe på lamperne skal matche de sortglaserede tegl.

Der er også her nedenfor inspirationsbilleder fra nybyggede villaer, hvor alle de gamle traditioner om en klassisk villa er håndhævet på fornemmeste vis, men hvor de sortlakerede lamper er det foretrukne valg.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *