Bronzelamper

De eksklusive bronzelamper er vedligeholdelsesfrie

Du behøver ikke at tænke på vedligeholdelse, hvis du køber bronzelamper, som efter opsætning passer sig selv – uden vedligeholdelse. De har 25 års fabriksgaranti, som siger en hel del om kvaliteten og holdbarheden.

Jeg synes dog du lige skal læse blogindlægget her.

Bronzen og kobberet arbejder for dig, som ‘din bedste ven’. Lamperne patinerer, og bliver helt sikkert, i dine øjne, kønnere og kønnere med alderen.

Hvis du sørger for at holde bronzelamperne rene, så er det mere for din egen skyld, så de ser visuelle smukke ud. Lamperne skal nok klare sig i al slags vind og vejr.

En anden god og væsentlig grund til, at du skulle vælge bronzelamperne, er til dig, der bor tæt på saltvand, for de kan nemlig også sagtens klare den udfordring. Saltvand kan være en barsk ‘cocktail’, og det ved du også, hvis du har sommerhus tæt på vand, og i sær ved Vesterhavet.

Det er selvfølgelig en investering, når du vælger bronzelamperne fremfor aluminiumslamperne – om du er villig til at betale det ekstra, for de eksklusive lamper, i ordets mest bogstavelige forstand, for de koster ca. det dobbelte fremfor lamperne i støbt aluminium.

Vi oplever, at mange kunder, i de senere år, rigtig gerne vil ofre det ekstra, så vedligeholdelsesdelen ikke er noget de skal tænke over fremadrettet.

Jeg blev selv gjort opmærksom på fordelene i bronzelamperne, da interessen for dem langsomt begyndte for år tilbage, og så siden har taget fart, for nu kan jeg slet ikke lade være med at nævne om fordele og ulemper, så jeg derved giver dig det helt rigtige beslutningsgrundlag for det helt rigtige lampevalg.

Du skal selvfølgelig gøre op med dig selv, om prisen for vedligeholdelse er det dobbelte værd. Jeg viser her nogle billeder af bronzelamper. Gå endelig på opdagelse og find mange flere eksklusive bronzelamper.

Jeg synes denne ovenstående pointe er værd at nævne, men se også det forrige blogindlæg om vedligeholdelse, så du måske bedre kan vurdere dit køb og din investering ud fra begge blogindlæg.

Jeg har gladeligt solgt de klassiske robuste og kraftige aluminiumslamper med dobbelt pulverlakering i over 30 år, så det er ikke fordi dette blogindlæg skal få dig til fravælge dem, fremfor de andre, men blot give dig alternativet dertil.

Håber det giver dig et fornuftigt og godt beslutningsgrundlag for dit lampevalg?

De bedste hilsner

Vibeke

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *