Aluminiumspasta på pinolskruerne

Det er meget lettere at gøre det rigtigt fra starten

Her er et af mine små gode råd: Du kan smøre aluminiumspasta på pinolskruerne, inden de skrues ind i standerens lampehoved eller stigebeslag. Når standerlamperne er sat op, som i videoen her, så skal pinolskruerne efterspændes flere gange, og efter 30 års erfaring, ved jeg også, at de rigtig høje standere er ekstra udsatte for vind og vejr, for lige som et højhus eller en flagstang, så kan de også svinge, når de er ekstra høje. Så efterspænd dem også efter storm, hvis nødvendigt. Det gælder også for vores klassiske væglamper, hvor der sidder pinolskruer i. Bare et godt råd.

Jeg ved, at pinolskuerne med tiden gror fast i aluminiummet, så derfor er det i starten, at skruerne skal efterspændes, og har du i forvejen givet dem aluminiumspasta (eller fedt, som det også kaldes), så burde det være lettere at have med at gøre.

Vi har solgt utrolig mange standerlamper de sidste 10 år, men vi erkendte selv for 10 år siden, at en af vores egne standerlamper ikke var til at efterspænde, så derfor har vi boret ny pinolskrue i, og siden har der ingen problemer været.

Vi har haft 4 andre eksempler på de 10 år, og der måtte der samme manøvre til. Jeg håber, at min ærlighed er bedre, end bare at holde de små fif for os selv, når nu det kan blive så meget lettere med den lille viden.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *