Automatisk rabatordning

Ved du, at vi har automatisk rabatordning på webshoppen? 😊

Læs om, hvornår du opnår automatisk rabat – og læs også om, hvordan rabatten følger dig, som loyalitetskunde 😊

AUTOMATISK RABATORDNING

Da Klassiske Lamper er et tudsegammelt foretagende – ja, så har vi også rigtig mange kunder, som kommer igen og igen – og igennem vores foreløbige 35 år, så har mange kunder også skiftet bolig, igen og igen, og hver gang skal der selvfølgelig nye klassiske lamper til den nye ejendom.
Derfor har vi igennem tiderne, fået rigtig mange LOYALITETSKUNDER. Dvs., at vores trofaste kunder ikke, hver gang, skal starte forfra med den automatiske rabatordning. Rabatten følger selvfølgelig vores kunder, som tak for, at de vælger KLASSISKE LAMPER igen og igen.

LIGELEDES VIL RABATTEN FØLGE DIG 😊

Jeg er meget opmærksom på vores trofaste og loyale kunder, men for en sikkerheds skyld, så giv’ mig alligevel besked, hvis du tidligere har købt for over 8.000,- 15.000,- 30.000,- eller 100.000,- så får du selvfølgelig din loyalitetsrabat.

De bedste hilsner
Vibeke

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *