Klassiske eksklusive indendørslamper

Det nyeste på vores webshop er et meget stort udvalg af klassiske eksklusive indendørslamper.
Du finder rigtige mange matchende lamper i mange forskellige serier. Jeg har forsøgt at skyde mig ind på et udvalg, som jeg bestemt mener, vil falde i de fleste af mine kunders smag. Er der nogle af lamperne, der lige præcis falder i din smag?

Der er mange mange flere lamper, end dem jeg har udvalgt her på webshoppen, og er du interesseret i at gennemgå hele det kæmpe store sortiment, så skal jeg gerne give dig linket dertil. Sms eller mail for linket.

Udover lysekronerne og chandelierne, og de matchende lamper i kæder, loftlamper og væglamper, er der også en masse klassiske eksklusive badeværelseslamper i sortimentet, som jeg endnu ikke har taget med på webshoppen. Spændende, ikke? Sms eller mail for linket.

Alle indendørslamperne

Her får du en lille forsmag på nogle af lysekronerne/chandelierne

Her får du en lille forsmag på nogle af de matchende lamper i kæder

Her får du en lille forsmag på nogle af de matchende loftlamper

Her får du en lille forsmag på nogle af de matchende væglamper

Hele serien af eksklusive og elegante lamper med krystalglas med indflydelse fra italienske interiører fra 1900-tallet, til din klassiske herskabelige indretning. 

Hele serien af de klassiske og eksklusive glaskugle-lampe, som er inspireret af den victorianske tidsalder med vintagestøbte rosetdetaljer.

Eksklusive og elegante krystal lysekroner – KRYSTAL HIMMEL – i forskellige former og størrelser, og matchende væglampe og loftlampe, med trekantede krystalprismer til din klassiske og stilfulde indretning. Smuk og stilfuld i hallen i patriciervillaen eller i den moderne eksklusive villa, i spisestuen, i badeværelset (se stemningsbilledet) eller mange andre skønne placeringer for hele krystal serien.

Hele serien af stilrene og enkle lysekroner. Elegant og enkelt design. En nyfortolkning af en chandelier eller lysekrone. Smuk til både den nyklassiske eller klassiske indretning. Vil tage sig ekstraordinært godt ud over spisestuebordet, som det eksklusive og særprægede valg.

Begge lanterner i kæder i gammelt jern-look. Forestil dig denne krummelurede og unikke lanterne med det historiske design og oprindelse fra områder omkring New Orleans, forskønne din ejendom, og give spottet, hvor du vælger at hænge lampen, en helt speciel og særlig opmærksomhed. En lampe, som er helt sin egen.

Hele serien af pompøse lamper med oxideret bronze-finish. Her den eksklusive, overdådige og elegante chandelier eller lysekrone med krystalglas med indflydelse fra 1900-tallet. Smuk og stilfuld i den store hall i patriciervillaen, på herregården, godset eller den store landejendom.

Hele serien af overdådige lamper med oxideret bronze-finish. Eksklusive og elegante med krystalglas med indflydelse fra italienske interiører fra 1900-tallet og med et strejf af 1920’ernes franske chateauer. Smuk og stilfuld i hallen i patriciervillaen, på herregården, godset eller den store landejendom.

Hele serien af middelalderlamper. Helt unikke og overdådige lysekroner i mange størrelser og matchende væglampe dertil, i middelalderstil, i håndlavet kraftigt smedejern med gammel bronze-finish. Forestil’ dig, hvor smuk og overdådig lampen vil tage sige ud i den store lade med det originale træværk, indrettet til store fester og foredrag. Eller i hallen på herregården.

Helt unikke og overdådige lysekroner i mange størrelser og matchende væglamper dertil, i den helt enkle rå stil eller lidt mere pyntet med de frostklare glas. Stilen og oprindelsen føres helt tilbage til den gotiske og nostalgiske stilperiode i Europa fra 1150-1550. Stilen fremkom i Nordfrankrig i 1100-tallet. Udtrykket gotik stammer fra den italienske renæssance. Forestil’ dig, hvor smuk og overdådig denne chandelier vil tage sige ud i den store lade med det originale træværk, indrettet til store fester og foredrag. Eller i hallen på herregården, eller de lidt mindre i patriciervillaens hall eller spisestue. Hele Carisbrooke Castle serien .

Hele serien af eksklusive og elegante chandelier og lysekroner, matchende væglamper og loftlamper, til den klassiske herskabelige indretning. Vil tage sig ekstraordinært godt ud i den større hall, som det eksklusive blikfang. I patriciervillaen, på godset eller på herregården.

I samme serie finder du også fuldstændigt overdådige lysekroner i forskellige størrelser. Eksklusive og elegante chandelier og lysekroner

Helt unik og overdådig lysekrone, i håndlavet kraftigt stål og patineret guld, med krystaller for det mere luksuriøse look. Inspireret af engelske kongelige symboler – derfor har serien fået navnet Windsor. Forestil’ dig, hvor smuk og overdådig lampen vil tage sige ud i den store lade med det originale træværk, indrettet til store fester og foredrag. Eller i hallen eller spisestuen på herregården. Hele Windsor serien – også med mindre lysekroner og væglampe.

Hele serien af eksklusive og elegante serie af chandelier, matchende væglamper og loftlamper, til den klassiske herskabelige indretning. Stilfuld hængende i entréen, hall’en, spisestuen, eller mange andre placeringer i din klassiske bolig. Bemærk’ de ananasformerede glas – hedder ikke PLANTATION for ingenting – hvis du både er til den eksotiske og eksklusive indretning.

Hele serien af eksklusive og elegante chandelier eller lysekroner i flere størrelser og materialer, matchende loftlamper, til den klassiske herskabelige indretning. Smuk og stilfuld i hallen i patriciervillaen, på herregården, godset eller den store landejendom.

Elegant og karakteristisk kuglelampe i eksklusivt poleret messing eller nikkel. Glaskuplen er med ribbet glas. Smuk f.eks. i køkkenet, som på stemningsbilledet – eller mange andre steder i din stilfulde bolig.
De to forskellige kuglelamper.

Smukke vintagelamper i klassisk antik messing med snoet, autentisk og nostalgisk stofledning. Ledningslængden kan justeres på lamper i kæde og væglamper, og på chandelierne følger også stænger med til justerbar fald på. Fås i enkelt design uden glas eller i nostalgisk og hyggeligt design med glas.
Se hele Douille serien.

Hele serien af industrielle lamper i rå aluminium eller eksklusivt bronze. Til dig, der kræser om din indendørs boligindretning, i et stilrent design i høj kvalitet, udført i ubehandlet håndstøbt aluminium eller eksklusivt bronze. Både som hængelamper i kæder, loftlamper og væglamper.

Gå også på opdagelse i de eksklusive kobber- og bronze indendørslamper. 25 års fabriksgaranti.

Se også det store udvalg af stilfulde og klassiske bordlamper – til din stilfulde og klassiske indretning.

Jeg håber du nød den lille rejse indenfor eksklusive indendørslamper. Der kommer løbende mange flere lamper, og du kan se det foreløbige sortiment her:

Alle indendørslamperne

Kærlig hilsen
Vibeke

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *