Butiksvinduet

Hvor finder du inspiration?

Jeg vil lige fortælle dig en lille historie, så du forstår, hvorfor jeg betragter min forside på webshoppen, som et butiksvindue. Da jeg gik på handelsskole havde jeg dekorationsfag, hvilket var det mest spændende fag jeg nogensinde har haft.
Vi lærte bl.a. skilteskrivning, og jeg har i forvejen arvet en smuk håndskrift fra min far med kruseduller og store sving og det hele, så det var rigtig let for mig, men også skønt at lære selve teknikken i skilteskrivning.
Vi lærte om farver og om at sammensætte og blande farver, som også i forvejen er min store passion.
Vi dekorerede vinduer, som var det til et rigtigt butiksvindue. Til rådighed havde vi forskellige ting til at pynte vinduet op med, f.eks. tomme chokoladeæsker. Men det var ikke nok for mig, selvom æskerne dog havde forskellige former og størrelser, så slæbte jeg alle mulige ting med i bussen til skolen, så jeg kunne gøre det endnu mere spændende, og ikke ‘bare’ tomme æsker. Jeg gik meget op i, at der skulle være dybde og forskellige højder, former og materialer og, at vinduet skulle formidle den stemning, som produktet repræsenterede og helt ud til vindueskiggeren. Ligesom da jeg kom i lære, som blomsterdekoratør, og lærte, at det også var vigtigt, at blomsterne havde forskellige former og størrelser i en buket. Da, jeg havde min egen blomsterbutik, var mit butiksvindue også en hjertesag for mig, og jeg lavede altid vinduet med et bestemt tema.

Med denne lille historie fornemmer du nok, at det er vigtigt for mig, at du føler dig inspireret af at kigge på ‘butiksvinduet’ på forsiden. Når du så ‘går ind i butikken’ (vi leger, at det er en tøjbutik), så skal der også dér være endnu mere inspiration at hente, så du præcis ved, hvilken kjole eller bukser du skal vælge. Tøjet skal hænge og ligge, så du hurtigt kan sammensætte et helt sæt. Du kender din størrelse, din stil, dine yndlingsfarver, og så er det vigtigt, at du får ekspedientens ærlige mening; om modellen passer og om tøjet klæder dig. Lige, som var det lamper til dit hus.

 • Størrelsen på lamperne i forhold til din ejendom hjælper jeg dig selvfølgelig med
 • Lampemodellen er en smagssag, som vi sammen finder ud af
 • Stilen kan være krummeluret, enkel eller en blanding
 • Farven på lamperne skal ses i en betragtning af de andre farver på din ejendom og omgivelser
 • Den vigtigste og fornemste opgave for mig er at være ærlig overfor dit valg af lamper, så de passer perfekt til netop din ejendom

Webshoppen har netop fået en opgradering, og jeg vil derfor guide dig rundt

På forsiden er der forskellige punkter, hvor du finder en masse inspiration

 • På selve forsiden finder du løbende udskiftning af stemningsbilleder (butiksvinduet), så billederne altid passer til årstiden – og ved tryk på hvert billede føres du videre til selve produktet.
 • På forsiden er der altid et Grønt felt midt på siden med lidt poesi passende til årstiden, og i det grønne felt føres du altid videre til Klassiske Lampers Instagram profil – og der finder du tusinder af billeder og en masse læsestof, som helt sikkert både vil inspirere og informere dig.
 • Under Produkter og under hvert produkt/under detaljer finder du lige præcis den glødepære, monteringssæt, lampestørrelse i forhold til dit hus, betonblok og spyd m.m., som passer til hver enkelt lampe. Du finder også en masse stemningsbilleder, og du finder sikkert også inspiration i måden jeg har opdelt kategorierne på.
 • Under Om os finder du vores Firmaprofil med 2 små videoer.
 • Du finder også Sådan bor vi, hvis du interesserer dig for nostalgi og et herskabeligt og romantisk hjem. Med 2 billedkarusseller, som tager dig med på besøg udenfor og indenfor.
 • Under Inspiration bydes du velkommen på 2 forskellige videoer.
  Den ene video er vores store nye Brandfilm.
  Den anden video er en velkomst til vores proprietærgård og et smut ind i vores store 250 m2 Showroom.
 • Derunder skønne Kundeudtagelser på 2 videoer og et link til Trustpilot, som giver dig et indblik i vores skønne kunders udtagelser.
 • Kendte steder er referencer til steder, hvor du måske allerede har set vores klassiske lamper, og til begivenheder, teaterforestillinger, film og serier, som vores lamper har været med i.
 • Online kataloget er til dig, der bedst kan lide at bladre igennem til hurtig inspiration.
 • Stemningsbillederne er delt op i kategorierne klassiske væglamper, klassiske standerlamper, lettere væglamper, klassiske havelamper og lidt af hvert.
 • Under Vejledning bliver du rigt informeret om lampestørrelser med en video; hvordan kobber irrer; om farvemuligheder; hvad kroner på lamperne er; om materialer; sortiment; vedligeholdelse og holdbarhed.
 • Under Praktiske info får du altid løbende den sidste bestillingsfrist, så du ved, hvornår du skal bestille, hvis varen ikke er lagerførende; kontaktformularen, hvor jeg stiller dig nogle indledende spørgsmål; vores åbningstider; den automatiske rabatordning; hvordan og hvor let du finder vores showroom; det online katalog og din fortrydelsesret.
 • Til sidst havner du her på Bloggen, hvor du jo allerede er, og det glæder mig – så langt, så godt – rigtig god tur rundt i butikken.

Profilbilleder og brandfilm af Stephanie Louisa Film & Foto

2 kommentarer på “Butiksvinduet”

 • Kim Barner

  siger:

  Fantastisk flotte billeder og super inspirerende hjemmeside/webshop.
  Stort tillykke samt held og lykke med den.

  • Vibeke Gundersen

   siger:

   Kære Kim
   Tusind tak for dine rosende ord. Det glæder mig rigtig meget.
   Kh. Vibeke

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *