Hvordan vælger jeg det rigtige tilbehør?

Når du først har besluttet dig for, hvilke lamper du skal have, så er der lige nogle ekstra småting, som du skal tage stilling til. Men de småting er ikke bare småting, for du vil opleve, at det næsten er prikken over i’et, så helhedsindtrykket på dine lamper, får den perfekte finish

Under detaljer ved hvert produkt finder du en oversigt over de tilbehør, som hører til den pågældende lampe.
På den måde har jeg allerede gjort det super nemt for dig at vælge det helt rigtige tilbehør.

  • Hvilke glødepærer passer bedst til lamperne?
  • Hvorfor skal jeg vælge et eksklusivt monteringssæt i stedet for almindelige skruer?
  • Hvilken betonblok eller jordspyd skal jeg vælge til standerne?

GLØDEPÆRER

Vores klassiske lamper repræsenterer en svunden og nostalgisk tidsalder, hvor gaslampernes varme skær prydede bybilledet. Vil du bibeholde den hyggelige stemning og give dine lamper det samme behagelige og varme helhedsindtryk?

Du har allerede investeret penge i de smukkeste klassiske lamper, som du glæder dig til at få sat op på din fine ejendom. Du vil ikke nu gå på kompromis, og bare sige til din elektriker, at han skal finde pærerne til dig? Du vil også her være med til at træffe den helt rigtige beslutning for dine lampers udstråling, ikke? Eller vil du selv prøve at finde den billigste løsning? Måske har du pærer liggende rundt omkring, som nok også kan bruges, selvom de måske ikke har samme glød eller udseende. Måske er du nok ikke helt okay med, at lamperne får et køligt eller neutralt skær, når nu du ved, at du kan få de helt rigtige pærer, specielt udvalgt til de klassiske lamper, som giver dine lamper, den udstråling, som de fortjener?

Monteringssæt

Til alle de klassiske væglamper er der mulighed for at give lamperne en ekstra opgradering ved at montere dem med den mere eksklusive udgave med messing topmøtrik, i stedet for at benytte almindelige skruer.

  • Billede 1 er selve monteringssættet
  • Billede 2 og 3 er lamper med monteringssættet
  • Billede 4 er en lampe med en almindelig skrue
  • Billede 5 er et lille udvalg af monteringssættene, så du kan fornemme størrelsesforskellen
  • Billede 6 er mit lille handy system, så det er let at holde styr på hvad er hvad

Under detaljer på hver klassisk lampe står der, hvilket monteringssæt du skal benytte og kan bestille.

Til de klassiske standere, sokkellamper, havelamper og pullerter m.fl., finder du under hvert produkt, præcis, hvilke monteringssæt du skal anvende.

Jordspyd eller betonblok

Under detaljer på havelamper, terrasselamper, standerlamper og pullerter kan du finde anbefaling til enten jordspyd eller betonblok på den pågældende lampe. Du finder også et blogindlæg om standerlamper og havelamper, hvis du vælger selv at støbe dit eget betonfundament, som i nogle tilfælde er den bedste løsning, og i særdeleshed til de helt store og høje standerlamper.

Det er måske småting, men er i virkeligheden de små ting, som ikke koster al verden, men som gør en stor forskel, både visuelt og praktisk.

De bedste hilsner

Vibeke

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *