Ferielukket

Vi holder ferielukket fra d. 1.-10. juli og fra d. 18.-25. juli 2022

Du kan læse om vores ferier her og følge med på Instagram – måske det inspirerer dig til din kommende ferie. Læs også blogindlægget: ‘Ta’ med os på ferie’ (der får du også andre ferier fra år tilbage). Ønsker også dig en rigtig dejlig ferie 🌞🥰

Fra d. 1.-10. juli skal vi have hele familien (3 børn, 3 svigerbørn og 2 børnebørn) med til Cotignac i Provence. De sødeste kunder har lånt os deres pragtfulde sted, hvor der allerede er en masse af vores lamper, og det glæder jeg mig rigtigt meget til at se.

Tove & Tommy har købt nabogrunden (ved siden af deres egen private bolig), hvor de er i gang med at bygge en udlejningsejendom helt fra bunden, som vil stå færdigbygget til næste år.
Vi skal så derned og se stedet, for endnu bedre at kunne vurdere og drøfte sammen med Tove & Tommy, hvilke lamper der skal til på det nye sted. Det er da en fantastisk aftale 🙂 Vi er super glade for den store tillid og gæstfrihed, som vi bliver vist 🙂

Følg’ Feriebolig i Provence på Facebook

Du kan også følge vores ferie i Cotignac på Instagram, hvor jeg har lavet historien, som hedder Provence, se her.

Fra d. 18.-25. juli holder vi ferie i Sydengland. For det første bestilte vi billetter til ABBA koncert i London sidste år, og for det andet har jeg de sidste 10 år talt om, hvor gerne jeg ville til Sydengland, til Cornwall, og så måtte vi jo hellere ‘slå 2 fluer med et smæk’ 🙂 Jeg føler mig næsten selv, som vores egen turguide og rejseleder, for jeg har lavet et super program for turen, som du også kan følge på Instagram.

Du kan følge vores ferie i Sydengland på Instagram, hvor jeg har lavet historien, som hedder Provence, se her.

Endnu engang også rigtig god ferie til dig og din familie 🙂

Varme sommerhilsner fra

Vibeke