Hjertelig velkommen til bloggen

Udgivet 11/8 2017 af Vibeke Gundersen

Rigtig hjertelig velkommen til bloggen

Med min nye blog vil jeg løbende komme med guldkorn, som kan hjælpe dig til det rette køb af lamper…

Det er ikke uden grund, at jeg siger til mine kunder, at der er rigtigt meget jeg ikke kan finde ud af, men lige mht. lamper og lampevalg, så er jeg her klart på hjemmebane - foreløbig 28 års erfaring. Det er den dejligste følelse at kunne guide og vejlede mine kunder (og DIG) til det helt rigtige valg af størrelser og modeller, så lamperne passer perfekt til deres/DIN ejendom.
EN STOR PASSION FRA MIN SIDE.
Jeg føler jo, at det giver prikken over i'et, når lamperne bliver sat op, og giver den rette stemning, nostalgi, hygge og stil. Jeg håber du vil benytte dig af mine mange års erfaringer. Er du i tvivl, hvad de fleste af mine kunder godt kan være, så kom' forbi det 250 m2 store showroom i Slagelse, ring til mig - 20648693, eller send mig en mail via min nye kontaktformular HJÆLP TIL KØB, hvor jeg stiller de første indledende spørgsmål, så vi sammen kan finde de helt rigtige lamper til netop din ejendom.

De bedste hilsner og endnu engang hjertelig velkommen

Vibeke (Gundersen)